Opdrachten

Sinds 2015 bouw ik websites en studeer ik om mijn kennis uit te breiden. Het begon als een project om een website te bouwen voor mijn eigen Rookmonologen; gaandeweg raakte ik meer geïnteresseerd in de technische aspecten. M’n studie stel ik zelf samen op internet via sites als Treehouse, Skillcrush en Udacity en bekostig ik met het aannemen van website-opdrachten.

Interesse en oriëntatie zijn breed, van technische talen tot webdesign: HTML5, CSS3, sass, JavaScript, php, Ruby, git, Jekyll, Wordpress, responsive design, flexbox.

Stuur een berichtje!
portret

Ik ben acteur, schrijver en web bouwer. Daarnaast ben ik nog wat dingen die vakmatig van minder belang zijn, van vader tot zeiler tot nazismurf­tekenaar.

U kunt mijn voorstellingen boeken, via Alles voor de Kunsten, Wilma Kuite. Eerdergenoem­de Rookmonologen was mijn meest recent inkomende project.

We hante­ren gegaran­deerd onder­werpen waar ieder­een een mening over heeft. Boven­dien produ­ceren wij relatief simpel, wat de kosten laag houdt. U kunt ons bij wijze van spreken nog in uw favoriete etablissement programmeren.

En natuurlijk verzorg ik graag de bouw van uw nieuwe website, vanzelfsprekend geheel naar eigen wens. Neem hiervoor contact op!