Alles voor de Kunsten

Een zeer flexibel full-service bureau voor kunst en cultuur
Laatste revisie: 23 Jun 2020
 

Alles voor de Kunsten denkt met u mee over invulling en ontwikkeling van uw project, brengt uw project van begin tot einde in alle facetten tot een goed einde.

De Stokerij Schiedam

Geëngageerd, vernieuwend, inclusief, rauw en toegankelijk stadstheater
Laatste revisie: 03 Apr 2020
 

De Stokerij Schiedam brengt geëngageerd, vernieuwend, inclusief, rauw en toegankelijk stadstheater in Schiedam, met een uitgestoken hand naar iedereen in de stad.

Energienulhuis Woubrugge

Laatste revisie: 06 Mar 2020
 

In 1993 is in Woubrugge de nul-energiewoning gere­aliseerd van Arie en Wil Kroon. De technieken in het huis voor het opwekken en besparen van energie zijn zo op elkaar afgestemd, dat het huis per jaar evenveel opwekt als gebruikt. Arie Kroon heeft de bouw in eigen beheer uitgevoerd, evenals de zonnecollector.

Performance Technology Lab

Werkplaats, speeltuin, experiment
Laatste revisie: 22 Nov 2019
 

Het Performance Technology Lab organiseert ruimte voor experiment voor theatermakers die willen werken met video, audio, interactief licht en geluid, animaties, live cinema, arduino, robots, drones, AI, VR, AR en wat al niet meer.

Feikes Huis

Productiehuis voor theater met makers uit verschillende kunstdisciplines
Laatste revisie: 23 Oct 2019
 

Feikes Huis produceert theater met makers uit heel verschillende kunstdisciplines. De voorstellingen bewegen zich op het grensvlak van verschillende genres – hybride theater cross-overs met poppen, objecten, tekst, beeldende kunst, mime, toneel, dans, film en muziek. In alle voorstellingen speelt beeld in de dramaturgie de hoofdrol.

Human Inc.

Productiereeks over mens vs. grote bedrijven en overheden
Laatste revisie: 23 Jun 2019
 

Human Inc. is een serie van vijf voorstellingen die het gegeven onderzoekt van het verdwijnen van de menselijkheid naarmate bedrijven en overheden groter worden. De sub-thema’s waarbinnen dit onderzocht gaat worden zijn: oorlog, privacy, voedsel, belastingontduiking en milieu.

Peter Arends

Illustrator, grafisch ontwerper, accordeonist
Laatste revisie: 23 Nov 2018
 

Illustrator, grafisch ontwerper, accordeonist, beeldend kunstenaar; niet per se in die volgorde